Grote schrijfwedstrijd ter ere van boeklancering Hetty Kleinloog

Alle schrijvers opgelet! Maak je klaar, slijp je pennen en zet je toetsenbord in de startblokken voor onze nieuwste schrijfwedstrijd. Docente Hetty Kleinloog brengt binnenkort haar spannende boek Speelveld van de dood uit, het vierde deel in de populaire detectiveserie Kauffmann & Kauffmann. Ter ere van deze lancering organiseren we een creatieve schrijfwedstrijd met mooie prijzen. 🌟

Speelveld van de dood biedt een intrigerende mix van matchfixing, witwassen en omkoping, met als hoogtepunt een onoplosbare moord. Geïnspireerd door deze elementen, nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze schrijfwedstrijd met als thema 'verlies'. Vertel een verhaal over iets of iemand die je bent kwijtgeraakt. Dit kan bijvoorbeeld een dramatisch verhaal zijn, een spannende thriller of een satirisch-, science fiction of kinderverhaal. Je bent helemaal vrij om het thema op jouw manier te interpreteren.

De verhalen worden beoordeeld door Hetty zelf. Zij zal alle inzendingen met veel plezier lezen en met een scherpe blik letten op zaken als authenticiteit, stijl, spanning en personages. En het belangrijkste nog: of de lezer nieuwsgierig wordt gemaakt om verder te lezen. Op 4 november zal het winnende verhaal bekend worden gemaakt. De winnaar ontvangt een boekenbon t.w.v. €50,- en natuurlijk een exemplaar van het boek ‘Speelveld van de dood'.

Kortom, doe mee, laat je schrijversstem horen en je creativiteit de vrije loop!

Voorwaarden

  • Je inzending is max. 300 woorden.
  • De deadline is uiterlijk 13 oktober.
  • Je verhaal is speciaal voor deze schrijfwedstrijd geschreven en is nog niet eerder gepubliceerd.
  • Opsturen kan naar info@schrijversacademie.nl onder vermelding van: ‘o.v.v. Schrijfwedstrijd – VERLIES’.
  • De Schrijversacademie geeft tijdens de looptijd van de wedstrijd geen aanvullende adviezen of aanwijzingen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Inzendingen worden niet teruggestuurd en je mag maximaal 1 verhaal insturen.
  • Als je meedoet aan deze wedstrijd geef je toestemming om jouw inzending te publiceren op de website en sociale mediakanalen van de Schrijversacademie, uiteraard onder vermelding van jouw naam, of eventueel een door jou opgegeven pseudoniem.

Deel dit nieuws: